Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Βέλγος φιλέλληνας αποστομώνει τους Σκοπιανούς: «Είναι Σλάβοι που μιλάνε σλαβική γλώσσα» (Βιντεο)

Μεγάλες αλήθειες για τη Μακεδονία λέει ο Fred Grün από το Βέλγιο που αυτοπροσδιορίζεται ως Φιλέλληνας, μέσα από το ομώνυμο κανάλι του στο facebook. Οπως τονίζει στο βίντεο που ακολουθεί «η ιδέα ότι τα άτομα του FYROM έχουν κάποια σχέση με τη Μακεδονία του Μέγα Αλέξανδρου είναι εντελώς ανόητη για δύο λόγους:...

Πρώτον οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι που μιλάνε σλαβική γλώσσα και άρχισαν να φθάνουν σε αυτή την περιοχή τον 6ο αιώνα δηλαδή 1000 χρόνια περίπου μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου. Δεύτερον, το μεγαλύτερο κομμάτι του εδάφους τους δεν αντιστοιχεί στο Αρχαίο Βασίλειο της Μακεδονίας αλλά στο αρχαίο Βασίλειο της Παιονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου