Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΠΑ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι; Δραπετσώνα: Κάηκε διαμέρισμα -Είχαν κόψει το ρεύμα στον ιδιοκτήτη και φώτιζε με κεριά [εικόνες]

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στη Δραπετσώνα. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να την σβήσουν χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Όπως ανέφεραν στο Piraeus Press περίοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Καπετανίδου, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε ρεύμα εδώ και κάποιο καιρό, καθώς λόγω οικονομικής αδυναμίας η ΔΕΗ είχε διακόψει την παροχή ρεύματος. Για αυτό αναγκαζόταν να φωτίζει το σπίτι με κεριά κατά τις νυχτερινές ώρες. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, αυτή πρέπει να είναι και η αιτία της πυρκαγιάς.

Στάχτη έγινε το διαμέρισμα του 4ου ορόφου -Φωτογραφία: piraeuspress

18 πυροσβέστες με 6 οχήματα έσβησαν την πυρκαγιά -Φωτογραφία: piraeuspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου