Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Βασίλειος Βάσιλας: ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Την αποφράδα ημέρα της 17 Ιουνίου του 2018 κατά την οποίαν υπεγράφη στην λίμνη των ΠΡΕΣΠΩΝ ( εκεί που πριν από 70 χρόνια αποτελούσε την έδρα της κυβερνήσεως των κουμουνιστοσυμμοριτών (ΚΣ), όπως τους αποκαλεί ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξοχότατος κύριος Χρήστος Σαρτζετάκης ), η επονείδιστη επώδυνη και αντιδημοκρατική συμφωνία , η οποία παραχωρεί στο κράτος των Σκοπίων μεταξύ των άλλων και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
Η συμφωνία αυτή η οποία επεκυρώθη την 11η Ιανουαρίου 2019 από την Βουλή των Σκοπίων και η οποία καθώς φαίνεται θα υπερψηφιστεί και από την Ελληνική Βουλή, θα αποτελέσει την ταφόπετρα του προβλήματος .

Η συμφωνία αυτή εκτός του ότι δεν περιποιεί τιμή και υπερηφάνεια στον ανά την υφήλιο Ελληνισμό, κρίνεται από έγκριτους Συνταγματολόγους και ως παράνομη καθ΄ όσον δεν συμμετείχε και ο έτερος των απαρτιζόντων την κυβέρνηση συνεργασίας .Η ταπεινωτική αυτή συμφωνία θυμίζει ΑΝΑΚΩΧΗ μεταξύ των νικητών ( Σκοπιανών ) και ηττημένων .
Και το ισχυριζόμαστε αυτό , διότι πιστεύουμε ότι όχι μόνο το 72% των Πανελλήνων , οι οποίοι διαφωνούν , αλλά και από το 28% που συμφωνούν με την συμφωνία , που κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αμφισβητεί τον Πατριωτισμό των ,δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι , λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το γεγονός, ότι τα όσα δυσμενή γεγονότα θα επακολουθήσουν και υπό την προϋπόθεση ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ( ΜΠ ), όπως έχει ήδη διαφανεί από την συμπεριφορά των Σκοπιανών και όπως το αναφέρει στο ιστορικό του έργο ο εθναπόστολος του παρελθόντος αιώνος αείμνηστος Νεοκλής Καζάζης, δεν είναι δυνατό να επιλυθεί με τον αντιδεολογικό , επείγοντα , άδικο και αντιδημοκρατικό τρόπο , κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις ασπόνδων φίλων και παραδοσιακών ( συμμάχων ) και ότι η άδικη λύση σε βάρος της Ελλάδος θα συνεχίσει να δημιουργεί , αντί να έχει επιλύσει ως ισχυρίζεται η Κυβέρνηση της Ελλάδος , οριστικά το πρόβλημα .
Και ισχυριζόμαστε ότι δεν είναι μόνο το δημοσκοπικό ποσοστό του 72% κατά της συμφωνίας , διότι ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό , αν όχι το σύνολο του 28% που έλαβε θέση υπέρ της κατάπτυστης , επαίσχυντης , επονείδιστης , επώδυνης και ταπεινωτικής αυτής συμφωνίας την οποίαν ολοκλήρωσε η ταφόπετρα της 11ης Ιανουαρίου του 2019 η Βουλή των Σκοπίων ( κατά την οποίαν ο πρωθυπουργός των ανέκραξε τα καταφέραμε ), δεν είναι δυνατό να είναι απόλυτα ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα . Και για να το πούμε πιο απλά για να γίνει κατανοητό , επειδή πιστεύουμε και δεν μονοπωλούμε τον πατριωτισμό , ότι και αυτοί σαν πατριώτες έχουν ένα μικρό ή μεγάλο ποσοστό αμφιβολίας ως προς την ορθότητα των Αποφάσεων, σε αντίθεση με το 72% που δεν έχει ούτε επ΄ ελάχιστον αμφιβολία για τις θέσεις του , αντιλαμβάνεται κανείς ότι η συμφωνία πολύ περισσότερο είναι αντίθετη προς την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού .
Και επειδή αυτό το γνωρίζει η Κυβέρνηση της Ελλάδος αποφεύγει να προσφύγει στην δημοκρατική λύση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ .
Και το λέμε αυτό διότι δεν πιστεύουμε ότι στους Έλληνες Μακεδόνες Βουλευταί , οι οποίοι παρίσταντο κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών θα ικανοποιηθεί το πατριωτικό των συναίσθημα και η Εθνική των υπερηφάνεια στο άκουσμα της δηλώσεως του Σκοπιανού πρωθυπουργού της φράσεως πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι πάνω στη συμφωνία << εσείς οι Έλληνες και εμείς οι Μακεδόνες >>.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα χωρίς διχαστική διάθεση που ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα για την πορεία του γένους , ότι κανένας σώφρων και νουνεχής συμπατριώτης μας δεν επιχαίρει για τις δυσμενέστατες εξελίξεις και δεν επιθυμεί να αυτοπροσδιορίζεται ως μειωμένης πατριωτικής συνειδήσεως .
Όσοι λοιπόν επιχαίρουν και συγχαίρουν τους αντιδίκους μας για όσα ¨ πέτυχαν ¨ το πράττουν για να καλύψουν το μέγα Εθνικό ατόπημα , που μοναδικό ιστορικό προηγούμενο του έχει την επαίσχυντη ΑΝΤΑΛΚΙΔΕΙΟ Ειρήνη και να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό ότι πράττουν ορθά ενώ γνωρίζουν ότι πράττουν λάθος .
Όσοι είτε από φόβους για δήθεν επερχόμενα δεινά και συμφορές , όπως συνέβαινε με το σχέδιο ΑΝΑΝ, κατά το οποίο ο τότε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος όρθωσε το γιγάντιο ανάστημά του και αγνοώντας τους επαπειλούμενούς κινδύνους αντέταξε το τρίτο μέγα όχι, μετά τα δύο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 από τον αείμνηστο Ι. Μεταξά και της 6ης Απριλίου από τον αείμνηστο Α. Καριζή και για τον λόγο αυτό θα μείνει, όπως εκείνοι στην ιστορία, ως ασυμβίβαστος, είτε διότι έχουν την λανθασμένη άποψη , η οποία κατά την γνώμη μας αποτελεί πρόφαση εν αμαρτίες , ότι σε μία διαπραγμάτευση γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις , ενώ στην περίπτωση των Πρεσπών υποχωρήσεις έκανε μόνο η Ελλάδα, η οποία είχε όλα τα δίκαια με το μέρος της , ενώ τα Σκόπια εκτός από το άδικο είχαν και την επιτακτική ανάγκη εντάξεως στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν γίνονται πλέον πιστευτοί από τον Λαό, ούτε δικαιολογούν της ενδοτικότητα όσων προτάσσουν αυτούς τους ισχυρισμούς .
Όποιος λοιπόν έχει Τσαγανό το προτάσσει αλλιώς μένει στην ιστορία ως ΑΝΤΑΛΚΙΔΑΣ .
Όμως το κακό αν τελικά γίνει θα είναι ανεπανόρθωτο και θα το αντιμετωπίσουν οι επερχόμενες γενιές των Ελλήνων .
Την στάση του κ. Καμμένου την είδαμε σήμερα το πρωί 13/01/2019 , μετά την συνάντηση του με τον κύριο Πρωθυπουργό, η οποία παράκαιρα καθώς ήλθε υπήρξε άκρως αναποτελεσματική και καταλυτική για το κόμμα του.
Τώρα μένει να δούμε τη στάση και την συμπεριφορά του εξοχότατου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας όπως την περιγράφουμε στη σελίδα 34 του 93ου τεύχους του εγκρίτου περιοδικού ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ .
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1.Κατά τις δηλώσεις προς την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Φλωρίνης του τέως προέδρου της Δημοκρατίας εξοχότατου κ. Χ. Σαρτζετάκη κατά την επέτειο της μάχης της Φλωρίνης. 2.Την αποκαλούμε παράνομη διότι είναι σε δυσαρμονία προς την θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού , για το Σκοπιανό.
3.Ν. Καζάζης πρύτανης του Ε.Κ.Π. Αθηνών το 1903 ευπατρίδης και αγωνιστής όχι μόνο με την πέννα αλλά και με κίνδυνο της ζωής του, διότι του έγινε απόπειρα δολοφονίας από κομιτατζήδες όταν επεσκέφθη την Φιλιππούπολη το 1903 .
4.Αντιδημοκρατικό διότι έλαβε μονομερώς την απόφαση της συμφωνίας χωρίς την έγκριση του κυβερνητικού εταίρου.
5.Μετά την υπερψήφιση της προτάσεως του Βουλή των Σκοπίων ο πρωθυπουργός των ανέκραξε τα καταφέραμε . Κατά το λεξικό κ .Γ. Μπαμπινιώτη η λέξη καταφέρνω σημαίνει αναγκάζω κάποιον να δεχθεί την γνώμη μου, άρα του επιβλήθηκα, ανάγκασα τον αντίπαλο να υποταχθεί στις απόψεις μου .
6.Ανάγκη πλέον να κάνουμε και τον διαχωρισμό οι Έλληνες Μακεδόνες και αυτό όσο καιρό θα μας το επιτρέπουν οι Σκοπιανοί .Κι αυτό λέγεται Εθνική Υπερηφάνεια και δεν λέγεται κατάντια , αθλιότητα και ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
7.Ανταλκήδειος Ειρήνη η επαίσχυντη και επονείδιστη Ειρήνη του 387 π. Χ, μεταξύ των Σπαρτιατών και του Πέρση Βασιλέως, κατά την οποία ο Πέρσης Βασιλεύς καθίστατο ο ρυθμιστής των Ελληνικών πραγμάτων . Και αυτή μετά το νέο εμφύλιο πόλεμο των συνασπισθεισών κατά της Σπάρτης πόλεων ( Αθηνών, Κορίνθου, Άργους και Θηβών ) ο γνωστός στην ιστορία Κορινθιακός πόλεμος που κράτησε ολόκληρη δεκαετία (395 έως 386) π. Χ. Τότε ο Ισοκράτης έγγραφε <<Νυν δ΄εκείνος (ο βασιλεύς των Περσών) εστίν ο διοικών τα των Ελλήνων και προστάττων , α χρη ποιείν έκαστος >> Σωκράτους πανηγυρικός 120 . Βασίλειος Βάσιλας Ταξίαρχος Τ.Θ ε.α'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου