Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Για να μην ξεχνιομαστε . Την ωρα που ο Βιτσας αναφωνει ζήτω το Πακιστάν μπροστα στο πλήθος των ωρυόμενων Πακιστανών ζητωντας τη ψηφο τους με ανταλαγμα την ελληνικη ιθαγενεια Πιλοτοι της Αεροποριας του Πακισταν επανδρωνουν τα Τουρκικα F16 της Τουρκικης Αεροποριας... 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα
μετα απο συμφωνια των δυο χωρων για να καλυψουν τα κενα που εχει η Τουρκικη Αεροπορια μετα το πραξικοπημα σε εμπειρο ιπταμενο προσωπικο 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και αεροπλάνο
και εμπλεκονται πιθανοτατα σε αερομαχιες με την Ελληνικη Αεροπορια στο Αιγαιο..!!
Πανος Αργυροπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου