Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, με ελληνική σημαία στο χέρι αναφωνεί «Ζήτω η Ελλάς»


Παρέλαση μαζί με τους Έλληνες ομογενείς του Μόντρεαλ έκανε για την 25η Μαρτίου, ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.  Συγκεκριμένα, ο Kαναδός Πρωθυπουργός κρατώντας την σημαία της Ελλάδας και του Καναδά, παρέλασε και φέτος τιμώντας έτσι την Eθνική μας Eορτή....
   Ο Τζάστιν Τριντό μάλιστα έκανε και μία πρωτότυπη ανάρτηση στο Twitter.     Συγκεκριμένα, μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Τζάστιν Τριντό έγραψε σε σχόλιό του «Ζήτω η Ελλάς.  «Ζήτω η Ελλάς! Περάσαμε υπέροχα σήμερα στην παρέλαση για Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας», έγραψε πιο αναλυτικά ο Τζάστιν Τριντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου