Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η ΕΛ.ΑΣ φύλαγε τις εξέδρες των επισήμων μετά την αποχώρηση των "κραζομένων" αγρίως πολιτικών!

Η ΕΛ.ΑΣ φύλαγε τις εξέδρες των επισήμων μετά την αποχώρηση των πολιτικών!
Πλέον οι αστυνομικοί δεν φυλάνε μόνο τους κυβερνώντες όπου πηγαίνουν αλλά και τις εξέδρες τους.  Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μετά το πέρας της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, κλήθηκαν να φυλάξουν την εξέδρα των επισήμων....
  Όπως δήλωσε σήμερα, μιλώντας στο OPEN tv, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης, «οι αστυνομικοί κλήθηκαν να φυλάξουν την εξέδρα μέχρι να ξεστηθεί».  «Πλέον είναι πολυτέλεια ο αστυνομικός, δυστυχώς είμαστε πάρα πολύ λίγοι. Πρέπει να προστατεύσουμε και να μην καλούνται σε αλλότρια καθήκοντα. Η αστυνομία πρέπει να είναι στο πεζοδρόμιο, να χτυπήσει την μικροεγκληματικότητα και όχι να φυλάει εξέδρες», τόνισε ο κ. Παδιώτης.  Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης, πολίτες που παρακολουθούσαν, φώναζαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή», κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου