Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

«Καυτές» αποκαλύψεις Λαφαζάνη: Με ποιούς συναντήθηκε ο Α.Τσίπρας πριν αναλάβει την κυβέρνηση της Ελλάδας – Τι συνέβη με την Μακεδονία; – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...
Μέσω μιας πρότασης για «δανεισμό» των 22 δισ. ευρώ που είχε η Τράπεζα της Ελλάδας από το Ελληνικό Δημόσιο είχε καταθέσει το 2105 ο Π. Λαφαζάνης στον Αλ. Τσίπρα, μαθαίνουμε από τον Π.Λαφαζάνη «καυτές» πληροφορίες για συναντήσεις του πρωθυπουργού με ολόκληρη την Προεδρία των ΗΠΑ επί Ομπάμα, πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρωθυπουργία.

Η πρόταση αφορούσε τα ακυκλοφόρητα χαρτονομίσματα που είχε στην κατοχή της η ΤτΕ της Ελλάδας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης ήταν η μόνη που υπήρχε στο τραπέζιν όταν η χώρα φερόταν να βρίσκεται στο κενό με τις τράπεζες να κλείνουν και τον Αλ. Τσίπρα να επιλέγει την λύση του δημοψηφίσματος, όπου το «όχι», σύμφωνα με τα τότε σχέδια, θα οδηγούσε σε Μνημόνιο εκτός ευρώ και καταστάσεις Βενεζουέλας, το «ναι» σε Μνημόνιο εντός ευρώ και τελικά, εμπρός στο αδιέξοδο, επικράτησε ένα «ναι» αλά ΣΥΡΙΖΑ (χειρότερο από το αρχικό «ναι» του δημοψηφίσματος) που οδήγησε σε αυτά που οδήγησε.
Πρόκειται για την υπόθεση που ονομάστηκε «ριφιφί στο νομισματοκοπείο» και η οποία δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, αφού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΛΑΕ, μιλώντας στο Action24, είχε συμβιβαστεί πολύ πριν το 2015.
Και εδώ είναι το ζουμί, καθώς όπως ακούγαμε από τα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να συμβιβαστεί, αλλά, άπαξ και ισχύουν οι καταγγελίες Λαφαζάνη, τότε υπήρχε συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο, το οποίο ξεκίνησε, λογικά, με την πρόωρη «έξοδο» του Α.Σαμαρά από το Μαξίμου και την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Ο γενικός γραμματέας της ΛΑΕ αποκάλυψε λοιπόν πως ο Αλ. Τσίπρας είχε συμβιβαστεί και είχε επιλέξει το δρόμο που ακολούθησε πολύ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
Μάλιστα υποστήριξε πως όλα είχαν κλείσει σχετικά με όσα ακολούθησαν το φθινόπωρο του 2013 και το φθινόπωρο του 2014 κατά την διάρκεια δύο ταξιδιών του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Όστιν και το Κόμο, όπως σκιαγραφεί το Liberal.gr.
Ανέφερε δε πως στο ταξίδι στο Όστιν οι πληροφορίες καταμαρτυρούσαν πως ο Αλ. Τσίπρας είχε έρθει σε επαφή και με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα συζητώντας, μεταξύ άλλων, το θέμα της ελληνικής… κρίσης.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει τη στροφή πριν γίνουμε κυβέρνηση, στην επίσκεψή του στο Τέξας, όπου – όπως έχω μάθει – είδε και τον Μπάρακ Ομπάμα, τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ» είπε για το θέμα αυτό τονίζοντας μάλιστα πως τόσο στο Όστιν του Τέξας όσο και στο Κόμο «του έταξαν προστασία».
«Συναντήθηκε με το οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό κατεστημένο των ΗΠΑ (επί Ομπάμα) και με το Ινστιτούτο Levy», υπογράμμισε.
Επαφές με τον Μπαράκ Ομπάμα και τα επιτελεία της λεγόμενης Νέας Τάξης λοιπόν, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα αξιωματική αντιπολίτευση. Εδώ θα σταθούμε εμείς, χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την διαμάχη Τσίπρα-Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο και όλα τα σχετικά.
Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ο κ. Λαφαζάνης, δήλωσε πως ο πρωθυπουργός «έδωσε μεγάλες υποσχέσεις» στο Κόμο της Ιταλίας υπογραμμίζοντας ότι εκεί «είδε όλη την ευρωπαική ελίτ», τουτέστιν την πολιτική, χρηματοπιστωτική – επιχειρηματική, δημοσιογραφική και ακαδημαϊκή ελίτ των παγκοσμιοποιητών της Ευρώπης.
Ο Π. Λαφαζάνης αναφέρθηκε και στη συμφωνία των Πρεσπών υποστηρίζοντας πως ο Αλ. Τσίπρας αλλά και οι στενοί του συνεργάτες θα υπέγραφαν και το «σκέτο Μακεδονία» προκειμένου να κλείσουν το θέμα.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως «ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του, όχι μόνο ήταν έτοιμοι για τις Πρέσπες, αλλά είχαν αποφασίσει καιρό τώρα να δώσουν το όνομα σκέτο Μακεδονία, όχι Βόρεια Μακεδονία. Μακεδονία, νέτο σκέτο».
Εντύπωση προκαλεί και η απάντησή του ότι ο ίδιος έδωσε μάχη για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αυτό. Αυτό, ενδεχόμενα, σημαίνει ότι η συζήτηση περί «σκέτου Μακεδονία» γινόταν την περίοδο που ο κ. Λαφαζάνης βρισκόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή πριν τον Αύγουστο του 2015 και ως εκ τούτου οι εξελίξεις είχαν προαποφασιστεί.
Άραγε ο Α.Τσίπρας είχε συζητήσει και για την Μακεδονία με τους εκπροσώπους της παγκοσμιοποίησης;
Δείτε το βίντεο και επικεντρωθείτε στις αποκαλύψεις σε σχέση με τις επαφές του Α.Τσίπρα και αναφορικά με το θέμα της Μακεδονίας και όχι τόσο στις εκτιμήσεις του συμπαθέστατου κ. Λαφαζάνη σε σχέση με τα τότε τεκταινόμενα:

ΦΩΤΟ: eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου