Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ο πλουτισμός Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με Παππά και Τσίπρα»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ο πλουτισμός Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με Παππά και Τσίπρα»
«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, να συνομιλεί με οικονομικούς παράγοντες και σε θέσεις επιρροής, γίνεται λόγω της σχέσης του με Παππά και Τσίπρα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Όπως ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής «Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο σημερινός υπουργός ήταν διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση».
«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είαι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα» επισήμανε και πρόσθεσε ότι «δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους».
«Δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται...», συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι πρέπει να πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες καθώς - όπως σημείωσε - «τα τελευταία χρόνια «μόνο τα πόθεν έσχες του 2015 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη που προχρονολόγησε ξεκάθαρα ιδιωτικό συμφωνητικό για να αποφύγει τις συνέπειες».
Ερωτηθείς σχετικά για το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να παραμείνει εκεί διότι εδώ «είναι ανεπιθύμητος» και σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως «πρέπει να ακυρωθεί, παράγει ελεεινά αποτελέσματα». Ακόμα κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ξεγελαστούν και να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου