Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Επιστροφή αυτών που πολέμησαν κατά της Ελλάδας ζητάει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ




Αποτέλεσμα εικόνας για Μπαλαούρας
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρας (ΦΩΤΟ) ζητάει με άρθρο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" την επιστροφή των σλαβομακεδόνων που πέρασαν τα σύνορα γα να σωθούν μετά το τέλος του συμμοριτοπολέμου. Εάν και όσοι ζουν απ' αυτούς, όλοι γνωρίζουν ότι στράφηκαν εναντίον της Ελλάδας και πολέμησαν για τον ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. Είναι αποδεδειγμένοι εγκληματίες εχθροί της Ελλάδας και ποτέ δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι....
Η ολέθρια συμφωνία φαίνεται σήμερα σε ποιους ιδεολογικούς κόλπους ευδοκίμησε.
ethnikometopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου