Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για τη «μαφία των φυλακών» – Χειροπέδες και σε μία γυναίκα

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο και μία γυναίκα πέρασαν το απόγευμα της Πέμπτης άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από ένταλμα του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη Αθηνών που είχε εκδοθεί σε βάρος τους.
Οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται στην επονομαζόμενη «μαφία των φυλακών» που είχε αποκαλυφθεί κατόπιν έρευνας της Αντιτρομοκρατικής και αφορούσε έγκλειστους στον Κορυδαλλό που εμπλέκονται σε σειρά από αξιόποινες πράξεις.
Ένας από τους δύο συλληφθέντες είναι ο δικηγόρος σε βάρος του οποίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας το 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.
Τα δύο άτομα θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου