Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Αλκοόλ, ναρκωτικά, απειλές και τσακωμοί: Ποια είναι η εκρηκτική Ελληνολιβανέζα που έχει απασχολήσει ξανά τη δημοσιότητα? (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, της επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης μία φορά...
το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Να σημειωθεί ότι η 32χρονη κατηγορείται ότι το περασμένο Σάββατο, μετά από έναν μεγάλο καβγά έσπρωξε τον 39χρονο φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας.
Από την πλευρά της, η 32χρονη εκρηκτική ελληνολιβανέζα, υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο και ότι ο σύντροφός της έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχό του καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, τσακώνονταν και απειλούνταν και ενώ καλούσε την αστυνομία για βοήθεια, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόναν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.
Το κορίτσι με καταγωγή από τον Λίβανο και την Ελλάδα, είναι μια γνωστή φιγούρα στα Νότια Προάστια όπου κατοικεί και δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει τα δέκα λεπτά διασημότητας.
ον χειμώνα του 2010, η σχέση της με τον γιο της βασίλισσας της μπουχάρα Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο, θα έχει άδοξο τέλος, όταν μετά από έναν καυγά που είχαν τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.
 

 
Ο τότε σύντροφός της ανταπάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και η ιστορία τους έγινε μια μίνι σαπουνόπερα λίγων ημερών σε κανάλια και κουτσομπολίστικες εφημερίδες.
Μέχρι τον καυγά, το ζευγάρι σύχναζε στα κοσμικά στέκια της Παραλιακής και της Αθήνας, φωτογραφιζόμενο σε στιγμές ευτυχίας και με την Ε.Λ. να είναι αποκαλυπτική σε κάποια ενσταντανέ.
Κάποιοι την θυμούνται σε μια αλήστου μνήμης τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Βασίλη Δρυμούση στο Alter να πλένει μια μηχανή ή να δοκιμάζει κρασί.
Ήταν κι αυτά στιγμιότυπα από την ζωή ενός κοριτσιού που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει κάτι παραπάνω από σύντομα περάσματα στην τηλεόραση και την σελίδα 3 με τις άγνωστες συνήθως καλλονές στις gossip εφημερίδες.
Ο καυγάς με τον Γιώργο Μοιραράκη και οι εκατέρωθεν μηνύσεις έληξαν τελικά με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό ανάμεσα στα δύο μέρη τον Νοέμβριο του 2010.
Η Ε. συνέχισε την ζωή της βγαίνοντας με φίλους από τον Λίβανο και την Σαουδική Αραβία που έρχονταν το καλοκαίρι στην Αθήνα, στους οποίους πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως διερμηνέας.
Απασχόλησε ξανά τα gossip έντυπα πέρσι το καλοκαίρι με αφορμή μια ακόμη θυελλώδη σχέση της με γνωστό bon viveur των Νοτίων Προαστίων, όταν κατέληξαν και οι δύο τους στο νοσοκομείο μετά από φοβερό καυγά. Μάλιστα όπως είχε γραφτεί στην Espresso η μελαχρινή καλλονή κατηγόρησε τον σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση και σοδομισμό με τηγάνι!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά είναι αυτή που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την οποία αρνείται, λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας που ήταν μαζί της είχε πιει και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Ο τελευταίος φέρεται να είπε στους ανθρώπους που τον βρήκαν αιμόφυρτο ότι η Ειρήνη τον έσπρωξε στο κενό, σε μια υπόθεση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.
Προς το παρόν η 33χρονη μελαχρινή καλλονή δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, βιώνοντας για άλλη μια φορά στην ζωή της μια σχέση με πολλή ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου