Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ο ΤΡΟΜΟΣ σας η ΗΔΟΝΗ μας. "ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ" οι προδοτες να βγούν απ το βόθρο τους, ΚΑΙ η Παπακώστα ακύρωσε "καθόδό" στην Τρίπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπακώστα
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε Βέροια και Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα. Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη...
– λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 
Odysseas Konstantinopoulos
6 ώρες πριν
Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!
 Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε Βέροια και Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα, με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να αποδίδουν την αλλαγή στον προγραμματισμό σε προσωπικούς λόγους.   Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!   Επίσης, ο Γιώργος Βαρεμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με γιουχαϊσματα και ύβρεις ομογενών με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά την επίσκεψή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου