![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPD3ie38cVkJuc-YLNrNlaMvx7Fy46CN5uSOZhIMs8RA_HWk4kIUrKxVRnJdEOHOLa-16kDI5q45UWTX72W_CCyXMzBDXFyOUVR-PIPoV1ATKsKeCcUQXTGqEbsLmWQc5VzpQCrwfW80gU/s1600/Capture20794.jpg)
Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης αναφέρει «ακόμη μια στυγερή δολοφονία κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες», επισημαίνοντας πως «υπήρχαν τέσσερις μόνο σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη βάρδια για να φυλάξουν εκατοντάδες κρατούμενους».
«Η παντελής ανυπαρξία του Κράτους έχει οδηγήσει τα ελληνικά σωφρονιστικά καταστήματα σε μία πρωτοφανή κατάσταση όπου επικρατεί η ασυδοσία και ο νόμος της ζούγκλας», τονίζει ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας και διερωτάται «τι άλλο πρέπει να συμβεί και πόσους νεκρούς ακόμη θα πρέπει να θρηνήσουμε, για να αντιδράσει η κυβέρνηση;»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου