Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Κάτοικοι στα Βίλια λιθοβόλησαν ξενοδοχείο που φιλοξενεί λαθροπρόσφυγες

Επίθεση και εισβολή σημειώθηκε δύο 24ωρα νωρίτερα, από μια ομάδα περίπου 70 κατοίκων στα Βίλια Αττικής, σε ξενοδοχείο το οποίο, στο πλαίσιο του προγράμματος Filoxenia που υλοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, φιλοξενεί περί τους 88 λαθρομετανάστες...
Σύμφωνα με το skai.g, επικαλούμενοι πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη γίνουν δεκτοί πρόσφυγες στην περιοχή, οι εν λόγω κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν έξω από το ξενοδοχείο. Το πλήθος πέταξε πέτρες στην πρόσοψη του κτιρίου, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου και εν συνεχεία εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο .

Attacks on in continue:
The Alarm Phone was contacted today by a group of people that was attacked by a mob outside Athens. With police presence, the mob used petrol bombs, stones and batons to attack the whole group - men, women and children.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου