Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Εικόνες ντροπής! Αναρχοαλήτες ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ των Εξαρχείων απειλούν τα ΜΑΤ: «Θα έχετε την τύχη των λιμενικών» (βίντεο)

Απειλές κατά ομάδας των ΜΑΤ εκτοξεύουν κουκουλοΦΛΩΡΟΙ την ώρα επεισοδίων στα Εξάρχεια, όπως αποκαλύπτει βίντεο.  Οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ απειλούν τους άντρες των ΜΑΤ ότι θα έχουν την τύχη των λιμενικών... οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια
έρευνας για ναρκωτικά σε υπό κατάληψη κτίριο.  «Τι πάθανε οι λιμενικοί, οι δύο; Τι πάθανε; Τα χεράκια τους; Είδατε οι λιμενικοί τι πάθανε…», φωνάζουν οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ, σύμφωνα με βίντεο του OPEN.’  «Δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τις αστυνομικές αρχές αυτοί οι άνθρωποι. Το έχουν ξανακάνει αλλά κάθε φορά που το κάνουνε, πάλι την πατάνε. Ετσι θα την πατήσουν και πάλι και τους καλώ να μαζευτούνε λιγάκι και να μαζέψουν τα λόγια τους» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου