Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

"ΣΦΑΓΕΙΟ" Η Λέσβος. Εκτός απ τα κλεμμένα αρνιά, σφάζονται και μεταξύ τους οι λαθρομετανάστες. Μόρια: Νέα μαχαιρώματα – Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος Αφγανός που "έφαγε" 9 μαχαιριές

Προσφυγικό, μαχαίρι
Ένας 15χρονος Αφγανός νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε κρίσιμη κατάσταση, βαρύτατα τραυματισμένος από μαχαίρι σε πολλά σημεία του σώματός του....
Ο ανήλικος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου, χθες το βράδυ, στον ελαιώνα – που έχει μετατραπεί σε πρόχειρο καταυλισμό – του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.  Εκτός από τον 15χρονο, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε χθες και νοσηλεύεται ένας 16χρονος Αφγανός, επίσης τραυματισμένος από μαχαίρι.  Από την αρχή του Ιανουαρίου στον καταυλισμό της Μόριας έχουν τραυματιστεί με μαχαιριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, περισσότεροι από 30 διαμένοντες εκεί, αιτούντες άσυλο, από τους οποίους δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου