Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αλλοδαποί Βιάζουν Κλέβουν,Ναρκωτικά , με ΨΩΡΑ .Παραχαράκτες κ.α.σε μία μέρα

Πάτρα: Κάθειρξη 7 ετών σε Πακιστανό για βιασμό ανηλίκου
Σε κάθειρξη 7 ετών καταδικάστηκε νεαρός Πακιστανός από το
Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Πρόκειται για έναν 21χρονο μετανάστη που έμενε στην περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο του αδέλφια.

Προφασιζόμενος ότι θα του δείξει το κινητό του τηλέφωνο, το οδήγησε στο δωμάτιο του για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που θα διακινούσε 23 κιλά ηρωίνης σε Αθήνα 
"Εγκέφαλοι" της σπείρας ήταν ένα ανδρόγυνο αλλοδαποί στα ίχνη του οποίου έφτασαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το παράρτημα της Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ, DEA, στην Αθήνα, αποτρέποντας τη διοχέτευση περισσοτέρων από 23 κιλών ηρωίνης και ποσοτήτων κοκαΐνης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Λήστευε σούπερ μάρκετ με την απειλή σύριγγας
Με την απειλή σύριγγας ένας 29χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει συνολικά 18 ληστείες και 51 κλοπές σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα σε περιοχές της Αθήνας.

Η δράση του τερματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την τελευταία ληστεία σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια.



Στο νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρονται 6 μετανάστες με ψώρα

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, από εισαγγελική εντολή για τη μεταφορά έξι μεταναστών με ψώρα.

Οι μετανάστες προσβλήθηκαν από ψώρα σε hot spot και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά να μεταφερθούν για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, προκαλώντας την αντίδραση της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει ο συνδικαλιστικός φορέας των εργαζομένων στα νοσοκομεία, το Κρατικό Νικαίας δεν θα διαθέτει δερματολογική κλινική αλλά και ειδικό χώρο για τη νοσηλεία των ασθενών με ψώρα.

Πάντως, μετά και την εισαγγελική εντολή, διαμορφώνεται απομονωμένος χώρος προκειμένου να νοσηλευτούν εκεί.

Αντί για ψάρια πουλούσαν λαθραία τσιγάρα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη, από λιμενικούς.

Μετά από σχετικές πληροφορίες, λιμενικοί της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έκαναν έφοδο στην περιοχή της ιχθυαγοράς επί της οδού Σαλαμίνος όπου διαπίστωσαν ότι διακινούνταν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Εκεί συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 26 και 46 ετών και μια 29χρονη ημεδαπή.

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού με 9 δελτία ασύλου άλλων προσώπων

Εννέα δελτία αιτούντος διεθνή προστασία άλλων προσώπων, είχε στην κατοχή του 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από λιμενικούς στη Σάμο.

Οι λιμενικοί του έκαναν έλεγχο στο λιμάνι του Μαλαγαρίου και βρήκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα στα ρούχα του τα εννέα δελτία ασύλου.

Τα έγγραφα είχε κρυμμένα στην κάλτσα του δεξιού του ποδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου