Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ενός λεπτού... ντροπή για τα Ίμια στην άδεια Βουλή



Θλίψη προκαλεί η εικόνα της Ολομέλειας, από τη στιγμή που τιμούνται οι πεσόντες ήρωες των Ιμίων
Λίγο μετά τις 10 π.μ., στην Ολομέλεια της Βουλής τηρήθηκε σιγή στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό.
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, την οποία ανήρτησε στα social media του, ο βουλευτής Α' Αθήνας με τη ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δυστυχώς, η πλειοψηφία των βουλευτών δεν παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα.
Nα σημειωθεί πως δεν είναι υποχρέωση των βουλευτών να παρίστανται σε όλες τις συνεδριάσεις, ωστόσο, η σημερινή απουσία τους προκαλεί θλίψη, καθώς οι τρεις άνδρες που τιμήθηκαν "πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων", μόλις πριν από 24 χρόνια... σαν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου