Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ο Παπαγγελόπουλος ζητά την εξαίρεση του Πλεύρη από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής-Τι απαντά ο Πλεύρης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με σημερινή δήλωσή του, ζητάει την εξαίρεση του βουλευτή Αθανάσιου Πλεύρη από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την υπόθεσης της Novatris.

Παράλληλα, αναφέρει ότι θα ενημερώσει επισήμως τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον ελληνικό λαό «για όλες τις συνειδητές και απροκάλυπτες παραβιάσεις του Συντάγματος, για όλα τα επικίνδυνα για τη Δημοκρατία κοινοβουλευτικά και νομικά πραξικοπήματα και για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος μου».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Πληροφορήθηκα από την εφημερίδα "Kυριακάτικη Δημοκρατία" ότι ο κ. Σαμαράς πριν λίγα χρόνια αποκαλούσε τον κ. Θάνο Πλεύρη, Ναζί και δεν τον ήθελε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Σαμαρά σε μήνυσή του για υπόθεση απολύτως σχετική με τη Novartis.

Ταυτόχρονα ο κ. Πλεύρης ως μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε μετά από μήνυση πάλι του κ. Σαμαρά και πάλι για την υπόθεση Novartis, εκτελεί χρέη εισαγγελέα σε βάρος μου.

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας είτε ο κ. Πλεύρης δεν πρέπει να ξαναεμφανισθεί στην προκαταρκτική επιτροπή είτε η ίδια η επιτροπή θα του απαγορεύσει την είσοδο, θα τον εξαιρέσει και θα τον αποπέμψει από τις εργασίες της.

Αμέσως μετά την κατάθεση του εισαγγελέα κ. Αθανασίου, κατάθεση η οποία εκβιάσθηκε από την πλημμυροπαθή κ. Ράικου και τους προστάτες της, θα ενημερώσω επισήμως τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον ελληνικό λαό για όλες τις συνειδητές και απροκάλυπτες παραβιάσεις του Συντάγματος, για όλα τα επικίνδυνα για τη Δημοκρατία κοινοβουλευτικά και νομικά πραξικοπήματα και για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος μου».

Πλεύρης: Στη δίκη που επικαλείται ο Παπαγγελόπουλος μάρτυρας με την πλευρά Βαξεβάνη ήταν ο Ραγκούσης

Με δήλωσή του στο parapolitika.gr απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, στο αίτημα που διατύπωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παράλληλα κάνει μία αποκάλυψη αναφέροντας ότι στη δίκη που επικαλείται ο πρώην υπουργός, μάρτυρας με την πλευρά Βαξεβάνη ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης, επίσης μέλος της Προανακριτικής.

Διαβάστε τη δήλωση:

Ως νομικός, σέβομαι το δικαίωμα του κάθε εξεταζομένου να θέτει επίσημα ένα τέτοιο αίτημα ακόμη και να κάνει προσωπική αναφορά. Ωστόσο θα απαντήσω σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη στην οποία αναφέρεται ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν συνιστά λόγο εξαίρεσής μου από μέλος της Προανακριτικής και να θυμίσω ότι στην ίδια δίκη για την οποία κάνει λόγο ο κ. Παπαγγελόπουλος, μαρτυρας από την πλευρά του κ. Βαξεβάνη ήταν το επίσης μέλος της Προανακριτικής, κ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου