Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Ψέμματα για την λαθρομετανάστευση…


Η αιτία της μαζικής λαθρομετανάστευσης είναι υποτίθεται ο πόλεμος που αναγκάζει τους ανθρώπους να φεύγουν από τις πατρίδες τους.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούν οι ελληνικές αρχές όμως, η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί όπου στις χώρες τους δεν υπάρχει πόλεμος.

Κάποιοι δυστυχώς έχουν την άποψη ότι όσοι εναντιώνονται στη ¨φιλοξενία¨ αυτών των λαθραίων είναι ακροδεξιοί.
Με τον όρο “φιλοξενία” εννοούμε το να παρέχεις στέγη, τροφή και κάθε άλλη βοήθειά σε κάποιον που την έχει ανάγκη, αλλά για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και εφόσον τον έχεις προσκαλέσει εσύ!!
Όταν αυτός ο αναξιοπαθών έρχεται όμως δίχως πρόσκληση, δεν έχει σκοπό να φύγει ποτέ από το σπίτι σου αλλά θέλει να μείνει εσαεί κι αυτός και τα παιδιά του και τα εγγόνια του, αυτό δεν είναι πλέον φιλοξενία αλλά είναι κανονική καταπάτηση και εποικισμός!!
Γράφει: Νίκος Πολίτης -Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου