Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Τάχασε ο χοιροβοσκός; Πολάκης σε Παπαχρήστο: Ο νέος γύρος θα έχει αίμα - Η απάντηση

polakis-se-papaxristo-o-neos-guros-tha-exei-aima---i-apantisi
Μήνυμα λέει ότι παρέλαβε από τον Παύλο Πολάκη ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος μέσω άλλων δημοσιογράφων. Το μήνυμα από τον πρώην υπουργό ήταν: “Να πείτε του Παπαχρήστου ότι ο δεύτερο γύρος θα είναι με αίμα”. Στο απίστευτο αυτό μήνυμα του Παύλου Πολάκη απάντησε ο δημοσιογράφος μέσω της στήλης του στα Νέα, το Στίγμα...

Καταλήγοντας ότι δεν ξέρει τι κάνει η τι έκανε στο χωριό του στα Σφακιά, αλλά τον ενημερώνει “ότι σε λάθος άνθρωπο διάλεξε να στείλει το...αιματοβαμμένο μήνυμά του.”
Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος:
Το μήνυμα παρεδόθη από τον αψύ κύριο Πολάκη σε δύο συναδέλφους μου στο Περιστύλιο της Βουλής και έπειτα από ενδελεχή ανάλυση, την βοήθεια και των δικηγόρων μου, κατέληξα στα ακόλουθα:
Το μήνυμα συνιστά ευθεία απειλή κατά της σωματικής μου ακεραιότητας, πράξη ποινικώς κολάσιμη. Το μήνυμα υποκρύπτει ένα αρωμα βεντέτας η ρεβανσισμού αμα τη επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Το μήνυμα απάδει σε βουλευτή δημοκρατικού κόμματος και παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές νεοφασιστικών πολιτικών μορφωμάτων.
Τούτου δοθέντος οτι δηλαδή το μήνυμα συνδέεται εμμέσως πλήν σαφώς με την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το ερώτημα που θέλω να απευθύνω ευθέως στον πρόεδρος του κόμματος Αλέξη Τσίπρα είναι αν τελεί τη εγκρίσει του η θα το αποδώσει και αυτό στον αψύ χαρακτήρα του θρασύδειλου βουλευτή του για να ξεμπερδεύει.
Το μήνυμα, ο τρόπος που παρεδόθη ώστε να φτάσει ως εμένα φανερώνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει προφανώς μπερδέψει το πού βρίσκεται. Νομίζει οτι ζει στην Σικελία άρα μπορεί να στέλνει σε όποιον δεν συμπαθεί η θεωρεί εχθρό του παρόμοια μηνύματα με στόχο να εκφοβίσει, εκβιάσει η απειλήσει..
Σε λάθος άνθρωπο έστειλε το μήνυμα
Και αφού ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει ότι σε λάθος άνθρωπο έστειλε το μήνυμα συνεχίζει: Δεν τον φοβάμαι όπως δεν φοβήθηκα άλλους και άλλους, σοβαρότερους από αυτόν. Δεν με τρομάζει όπως δεν με τρόμαξε ολόκληρο το κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν έπεσε πάνω μου – ας ρωτήσει όχι μόνο τον Παπαγγελόπουλο αλλά και τον φίλο του τον Καμμένο. Γενικώς δεν μασάω όπως δεν μάσησα όλα αυτά τα χρόνια που κάτι ψοφοδεείς σαν και του λόγου του, μου έστελναν απειλητικά μηνύματα και γράμματα η μου άφηναν σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Και δεν κωλώνων. Οπως δεν κώλωσα όταν κάτι επαναστάστες της πλάκας μου ανατίναξαν το αυτοκίνητο- 19 Απριλίου του 2017- επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν. Το θυμάται ο αρχηγός του, του έστειλα και επιστολή δεόντως πρωτοκολλημένη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου