Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Μπαλάσκας: «Παραλίγο να είχαμε νεκρό αστυνομικό χθες στο Κουκάκι»

Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στο Κουκάκι

Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι για την εκκένωση δύο καταλήψεων.

«Από την εποχή υπουργείας του κ. Δένδια σχεδόν το σύνολο των καταλήψεων που είχαν απελευθερωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις επανακαταλήφθηκε. Μετά τη νίκη της ΝΔ και την πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη και την υπουργία του κ. Χρυσοχοΐδη υπήρξε ένα πλάνο να "εξυπηρετηθούν" κάποιες εισαγγελικές παραγγελίες από αιτήματα ιδιοκτητών για να τους αποδοθούν πάλι τα κτήριά τους.

»Από αυτά που έχουν απελευθερωθεί με το νέο πολιτικό καθεστώς κανένα δεν έχει παραμείνει στα χέρια των αντιεξουσιαστών και των μπαχαλάκηδων. Έγιναν απόπειρες να επανακαταληφθούν -όπως και η χθεσινή- όμως δεν κατέστη δυνατό γιατί η αστυνομία άμεσα επενέβη και επανεκατάταλαβε το κτήριο από τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Μάλιστα, τόνισε ότι από τον Ιούλιο και έπειτα κανένα από τα κτήρια που εκκενώθηκαν από την αστυνομία δεν έχει επανακαταληφθεί από τους «μπαχαλάκηδες».

«Είδαμε και αυτό το απίστευτο το χθεσινό, τα υλικά του δήμου Αθηναίων να γίνονται πολεμικά όπλα στα χέρια κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων και παραλίγο να έχουμε και νεκρούς αστυνομικούς... Χθες, είχαμε δολοφονικές πράξεις και απόπειρες δολοφονίες», σχολίασε σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Κουκάκι.

Όσο για το πώς βλέπει τη συνέχεια σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, γιατί αυτό το παιχνίδι τώρα αρχίζει και ξεφεύγει. Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε κάποιο συνάδελφό μου. Φοβάμαι μην σκοτωθεί κανένας αστυνομικός, πατέρας, οικογενειάρχης, απλός άνθρωπος που πάει να κάνει τη δουλειά του με 1.000 και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο. Άλλος τρόπος αντιμετώπισης είναι να πάνε φυλακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου