Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοKαλημέρα και μια ευλογημένη Κυριακή εύχομαι με υγεία,αισιοδοξία,ελπίδα και εθνική επαγρύπνηση.
1 Αυγούστου 1973. Αυτοκτόνησε ο Νίκος Ζαχαριάδης
Πράκτορας της Σοβιετικής Ένωσης, προκάλεσε ποταμούς αίματος Ελλήνων –στρατιωτών του Ελληνικού Στρατού, αμάχων και ανταρτών- ενώ με το φριχτό Παιδομάζωμα αφαίρεσε από τα χωριά της ακριτικής κυρίως Ελλάδος δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα. Όλα αυτά στην προσπάθειά του να αποσχίσει τη Μακεδονία από την Ελλάδα και να την παραδώσει στα αφεντικά του, τους Σλάβους!
Ευτυχώς απέτυχε, ενώ κατάλαβε πολύ αργά ότι χρησιμοποιήθηκε από τα αφεντικά του στη Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι τον αντικατέστησαν εύκολα.

Τα παρακάτω είναι από το σημείωμά του προς τους Σοβιετικούς πριν την αυτοκτονία του.
«Το κουφάρι μου το κληροδοτώ στους Μπρέζνιεφ, Κολιγιάννη, Φλωράκη και Σία. Χαλάλι τους…. Όσο κι αν προσπάθησαν δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια τα όργανα της Ασφάλειας της Σοβ. Ένωσης και οι διορισμένοι στο ΚΚΕ δεν απόδειξαν απόλυτα τίποτα και αναγκάστηκαν να γλείψουν αφτού όπου φτύναν… Σήμερα, ύστερα απ’ όλα αυτά, δηλώνω ότι αν δεν αρθούν όλα τα μέτρα περιορισμού, εξορίας, στέρησης ελευθερίας μετακίνησης και αναχώρησης απ’ τη Σοβ. Ένωση κ. τ. λ. κ. τ. λ. που εφαρμόζονται ενάντια μου, τότε την 1η Αυγούστου 1973, σαν έκφραση έσχατης διαμαρτυρίας, θ’ αυτοκτονήσω»Ι

Ιoannis Bougas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου