Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ😂😂Viral η selfie Τούρκου που... ξάπλωσε στο χαλί της Αγίας Σοφίας!

Ξεπερνά κάθε όριο η ασέβεια προς το μνημείο - Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε προσευχή για το μουσουλμανικό Μπαϊράμι των Θυσιών

Μία φωτογραφία που εικονίζει έναν Τούρκο «πιστό» να πλαγιάζει στο τιρκουάζ χαλί που έχει στρωθεί στο δάπεδο της Αγίας Σοφίας, για να τραβήξει … selfie, έγινε viral τις τελευταίες ώρες στα τουρκικά social media, με ποικίλα σχόλια.

Η προκλητική στάση του συγκεκριμένου κυρίου, που δείχνει ασέβεια στο μνημείο, δείχνει να μην ενοχλεί τους γύρω του και φαίνεται να τραβήχτηκε μετά το τέλος της πρώτης προσευχής - παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν- πριν από μία εβδομάδα.


Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε προσευχή στην Αγία Σοφία, για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια, για το μουσουλμανικό Μπαϊράμι των Θυσιών. Την προσευχή τέλεσε ο επικεφαλής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Αλί Ερμπάς, κρατώντας για μια ακόμη φορά σπαθί για συμβολικούς λόγους, παραπέμποντας στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ Πορθητη το 1453. 


Φωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα

Ayasofya’da selfie queyfi...

Παναγιώτης Σαββίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου