Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Ένας Κρητικός ύψωσε τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Καστελόριζο. Κατασκευάστηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει εμβαδό 745,5 τ.μ. και ζυγίζει 200 κιλά

Μία συμβολική κίνηση έκανε ένας Κρητικός δύτης, ανήμερα της επετείου της 28ης ΟκτωβρίουΟ Μανώλης Βουτσαλάς πήγε μέχρι το Καστελόριζο, προκειμένου να υψώσει τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία....

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησε ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο δύτης από το Ηράκλειο Μανώλης Βουτσαλάς.

Μιλώντας στο OPEN ο Μανώλης Βουτσαλάς είπε: «Αυτή η σημαία δεν είναι δίκη μου, αλλά όλων μας . Έχουμε υποχρέωση σε όλους που έφυγαν να τους τιμούμε με το δικό μας τρόπο τουλάχιστον κάθε χρόνο τέτοια μέρα».

Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ» θέλει να στείλει και την δική του απάντηση στις συνεχείς προκλητικές κινήσεις των Τούρκων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες όταν ο Κρητικός δύτης και οι συνεργάτες του μετέβησαν στο ακριτικό νησί.  Οι αρχές του νησιού, σε συνεργασία με τον Μανώλη Βουτσαλά έψαξαν και βρήκαν το κατάλληλο σημείο για να υψώσουν τη σημαία, σε χώρο ακριβώς δίπλα στο χώρο του γηπέδου του νησιού, στην περιοχή Μανδράκι, ανατολικά του Καστελόριζου και σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου από τις Τουρκικές ακτές.

Η σημαία εμβαδού 745,5 τ.μ. ζυγίζει 200 κιλά, έχει κατασκευασθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ως ιστός χρησιμοποιήθηκε γερανός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Καστελόριζο από τη Ρόδο, με έξοδα του κ. Βουτσαλά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου