Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τη Λεγεώνα των Επιλέκτων …Κατεβάζει ο Μακρον στο Παρίσι

 

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής τέθηκε σήμερα η Γαλλία μετά τη νέα «ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση» εναντίον μιας εκκλησίας στη Νίκαια, με τρεις νεκρούς.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν απηύθυνε έκκληση για «ενότητα» στη χώρα σημειώνοντας με έμφαση ότι «δεν πρέπει να υποχωρήσει σε κανένα πνεύμα τρόμου».

Παράλληλα ανακοίνωσε την ανάπτυξη 7.000 στρατιωτών της επιχείρησης «Sentinelle»* για να προστατεύσουν τους χώρους λατρείας ενόψει της γιορτής των καθολικών, των Αγίων Πάντων, την προσεχή Κυριακή.

Οι στρατιώτες θα αναπτυχθούν επίσης για να «προστατεύσουν τα σχολεία» ενόψει της επιστροφής, την επόμενη Δευτέρα, από τις διακοπές του φθινοπώρου, επισήμανε ο Μακρόν.

Η απόφαση του Γάλλου προέδρου να επιστρατεύσει τον στρατό για να αποκρούσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχει σπασμωδικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον Independent μια ημέρα πριν από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια εξτρεμιστικοί κύκλοι διακίνησαν ένα βίντεο με το οποίο ζητούσαν «εκδίκηση εναντίον της Γαλλίας» για τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου  χαρακτήριζε τον 18χρονο Abdullakh Anzorov που αποκεφάλισε τον καθηγητή Πατί ως «ήρωα» και διακινήθηκε μέσω του Telegram από ισλαμιστικές οργανώσεις
*
«Το Opération Sentinelle είναι μια γαλλική στρατιωτική επιχείρηση με 10.000 στρατιώτες και 4.700 αστυνομικούς και χωροφύλακες που έχουν αναπτυχθεί από τα επακόλουθα των επιθέσεων Île-de-France του Ιανουαρίου 2015, με στόχο την προστασία ευαίσθητων «σημείων» της περιοχής από την τρομοκρατία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου