Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο: Τούρκοι στρατιωτικοί καθοδηγούν διακινητές λαθρομεταναστών στον Έβρο

 ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο: Τούρκοι στρατιωτικοί καθοδηγούν διακινητές λαθρομεταναστών στον Έβρο

Την βοήθεια και καθοδήγηση που προσφέρουν Τούρκοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί σε διακινητές και λαθρομετανάστες ώστε να περάσουν από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα, την έχει αναδείξει πολλές φορές το Evros-news.gr.

Το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του καναλιού OPEN έρχεται να το επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά αφού δείχνει Τούρκους που υποδεικνύουν σε λαθρομετανάστες περάσματα στον Έβρο και συγκεκριμένα πάνω στην τουρκική όχθη του ποταμού.

Το περιστατικό συνέβη στις 27/10 στην περιοχή Μεγίστη. Πιο συγκεκριμένα, οι συνοριοφύλακες εντόπισαν πέντε Τούρκους στρατιώτες να έχουν κατέβει, με τον οπλισμό τους στο ποτάμι, με τέσσερις πολίτες.

EVROS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου