Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Εγκλήματα κομμουνιστών: Ιδού ένας από τους μεγαλύτερους σφαγείς του ΚΚΕ – Για να μαθαίνουμε ιστορία

liolios

“ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ…..Φωτογραφία όπου εμφανίζει έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς του ΚΚΕ και κατά επάγγελμα ορισθείς δήμιος του ΕΛΑΣ κατά την περίοδο των ‘’Δεκεμβριανών 1944-1945’’ στην Αθήνα τον Στέφανο Λιόλιο, να οδηγείται πλέον σιδηροδέσμιος το 1945 με αυστηρά μέτρα φύλαξης για να μην λιντσαριστεί από τους συγγενείς των θυμάτων που δολοφόνησε, στην περιοχή όπου βρίσκονταν τα τότε διυλιστΜήρια

της ‘’ΟΥΛΕΝ’’ για αναπαράσταση του τρόπου εκτελέσεως των θυμάτων, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργούς του, κατόπιν της εντολής που είχαν πάρει από την ηγεσία του ΚΚΕ και του ΕΛΑΣ. Ο ίδιος στην αναπαράσταση διευκρίνισε πως εκτέλεσε τουλάχιστον 150 άτομα καθώς μετά από κάποιο σημείο έπαψε να μετράει, ενώ στην αναπαράσταση είπε τα υποψήφια θύματα τα έβαζε σε μία ευθεία και τα διέταζε να γδυθούν είτε ήταν άντρες η γυναίκες, τους έβαζε στην συνέχεια να γονατίζουν και τους διέταζε να τοποθετούν τα κεφάλια τους πάνω σε πέτρες. Στην συνέχεια περνούσε πάνω από το κάθε θύμα και το εκτελούσε με τσεκούρι καθώς είχε δοθεί εντολή από τον ΕΛΑΣ για λόγους οικονομίας πυρομαχικών οι εκτελέσεις να γίνονται δια ροπάλου,μαχαιριών και αιχμηρών αντικειμένων. Ο συγκεκριμένος επέλεξε το τσεκούρι, και έτσι κτυπούσε τα θύματά του στο κεφάλι, όταν επρόκειτο όμως να εκτελέσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων το κτύπημα δεν ήταν ακαριαίο προκειμένου το θύμα να υποφέρει. Όταν ο ίδιος κουράζονταν συνέχιζαν το έργο του οι δύο συνεργάτες του Τζογανάκος και Μακαρόνας, οι οποίοι αυτοί χρησιμοποιούσαν αιχμηρά αντικείμενα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου