Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Βορίδης: Παρών δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε διάταξη για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες στην Καρδίτσα-ΗΧΗΤΙΚΟ

«Παρών δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε διάταξη για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες στην Καρδίτσα από την κακοκαιρία Ιανός», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε πως «το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο διαμόρφωσε σταθερά έσοδα για τους Έλληνες παραγωγούς από τις άμεσες ενισχύσεις ενώ αυξάνονται τα ποσά για τα επενδυτικά προγράμματα των παραγωγών μας».

Σε ότι αφορά την μετατροπή της κακοποίησης ζώων από πλημμέλημα σε κακούργημα, ο υπουργός επισήμανε ότι «είναι κοινή πρωτοβουλία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης».

Ακόμη σημείωσε πως για τις ποινές θα υπάρξει «συνεννόηση με το υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ τόνισε πως κατεύθυνση του πρωθυπουργού είναι να βαρύνουμε τις ποινές».

Τέλος ανέφερε πως «οι ποινές θα είναι 5 έως 10 χρόνια κάθειρξη για τους βασανισμούς ζώων».

[ΔΕ: Πω ρε φίλε, τι φάτσα αυτός ο Τζένος; Κάτι μεταξύ φορτηγατζή και πορτιέρη😝😝😝]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου