Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Στα “χέρια” του Πετράν η νέα ΚΑΠ

Οι πληροφορίες ότι ο Πέτρος Κόκκαλης δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα καρύδια βαμβακιού από τα καρύδια των ξηρών καρπών, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει τόσο καλά τα θέματα των αγροτών που αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους. Τώρα αν αυτό είναι καλό για τους παραγωγούς θα το δείξει η ιστορία.
Σε κάθε περίπτωση ο εκλεκτός του Αλ. Τσίπρα και διαπρύσιος κήρυκας της “πράσινης” επανάστασης δηλώνει ότι θα διαθέσει όλες του τις γνώσεις(;) και όλες του τις δυνάμεις για τη νέα ΚΑΠ.

Ο Π. Κόκκαλης, απευθυνόμενος, μέσω συνέντευξης που έδωσε σε αγροτικό portal, στους Έλληνες αγρότες τους διαβεβαιώνει(ωχ, ωχ) ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ “το CAP NEW DEAL σημαίνει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική να είναι πραγματικά «νέα», δίκαιη και αρκούντως ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ για να απαντάει στις σύγχρονες προκλήσεις».

Για τους μη μυημένους, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης, είναι μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου (COMAGRI). Δηλαδή, δεν ασχολείται(!) μόνο με τους Έλληνες αγρότες, αλλά και με τους ευρωπαίους αγρότες.

Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες αγρότες πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που ένας βαθύς γνώστης της αγροτικής ζωής, όπως είναι ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλης, ασχολείται μαζί τους. Τιμή τους και καμάρι τους. Και αλίμονο τους θα προσθέταμε, αλλά δεν είμαστε κακοπροαίρετοι.

https://agropost.gr/2020/10/20/sta-cheria-toy-petroy-kokkali-i-nea-kap/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου