Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Το είπε και το έκανε! Ο Μακρόν διέταξε τις απελάσεις ισλαμιστών

96F003F5 83A3 4BE3 82BF F578D5579ADFΞεκίνησαν από σήμερα το πρωί οι απελάσεις ισλαμιστών. Στο στόχαστρο ισλαμιστικοί σύλλογοι, πολλοί εκ των οποίων συνδέονται και με την Τουρκία.
Ο Γάλλος πρόεδρος υλοποιεί ακαριαία τις εξαγγελίες του για απέλαση ισλαμιστών και διάλυση ισλαμικών συλλόγων. Μεταξύ των οποίων πολλοί φιλοτουρκικοί.

Φαίνεται ότι οι εξαγγελίες του Μακρόν μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή από δεκαοκτάχρονο Τσετσένο ισλαμιστή τρομοκράτη μόνο εξαγγελίες δεν έμειναν. Αντίθετα, όπως μεταδίδουν με ανησυχία τούρκικα μέσα, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ήδη το πρώτο κύμα δράσης κατά ισλαμιστών και ισλαμιστικών οργανώσεων.

Γιατί ανησυχεί η Τουρκία; Γιατί μία από τις πρώτες οργανώσεις που θα διαλυθούν είναι η αυτοαποκαλούμενη «κολεκτίβα κατά της ισλαμοφοβίας», που συνδέεται άμεσα με την Τουρκία!

Ο αποκεφαλισμός του Γάλλου καθηγητή συγκλόνισε την Γαλλία και πυροδότησε τις ραγδαίες εξελίξεις

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανίν, ανακοίνωσε ότι άρχισαν ήδη οι αστυνομικές επιχειρήσεις κατά δεκάδων ατόμων – ισλαμιστών, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Οι ενέργειες αυτές ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.
Οι επιχειρήσεις αυτές αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Αμύνης που έγινε την Κυριακή. Στον στόχο της επιχείρησης δεν βρίσκονται μόνο τα άτομα τα οποία σχετίζονται με τη δολοφονία του καθηγητή Σαμουέλ Πατί που συγκλόνισε την Γαλλία. Σε δήλωση που έκανε ο υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ανέφερε ότι ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ως σκοπό να δώσουν το μήνυμα ότι “Δεν θα δοθεί ούτε ένα λεπτό ευκαιρίας στους εχθρούς της δημοκρατίας”. Εννοώντας φυσικά τους ισλαμιστές.

Ο Γάλλος ΥΠΕΣ είπε πως μετά από την δολοφονία του Πατί την Κυριακή άρχισε έρευνα σε βάρος 80 και επιπλέον ατόμων και ότι ήδη έχουν γίνει συλλήψεις. Ο υπουργός πρόσθεσε πως πρότεινε ήδη να διαλυθούν πολλοί σύλλογοι μεταξύ των οποίων και η “Κολλεκτίβα ενάντια στην ισλαμοφοβία στη Γαλλία” (CCIF) και ο “BarakaCity”. Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως θα ακολουθήσουν 51 ακόμα σύλλογοι. Προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι οι περισσότεροι θα διαλυθούν.

Οι επερχόμενες απελάσεις αναμένονται σε πρώτη φάση εκατοντάδες, αλλά είναι βέβαιο ότι ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου