Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Μάιλι Σάιρους: «Κυνηγήθηκα από εξωγήινους ή κατανάλωσα μεγάλη ποσότητα χόρτου»

Η περίεργη εμπειρία που είχε η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής - Τι αποκάλυψε σε γνωστό σχεδιαστή μόδας

Εξομολογήθηκε ότι όχι μόνο είδε αλλά και... κυνηγήθηκε από εξωγήινους. Η απίστευτη ιστορία, που πολλοί θα έλεγαν πως αποτελεί αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ανήκει στην τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Μάιλι Σάιρους.



Σε μία από τις συνεντεύξεις της αποφάσισε να κάνει τη.. διαφορά και να μην αποκαλύψει κάποιο πικάντικο στοιχείο για την προσωπική ή επαγγελματική της ζωή. Αντίθετα, επέλεξε να ανακαλέσει μια, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη εμπειρία από το παρελθόν.

Με κάθε... ανατριχιαστική λεπτομέρεια η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε την επαφή της με εξωγήινο, σε συζήτηση που είχε με τον σχεδιαστή μόδας Ρικ Όουενς, στο πλαίσιο συνέντευξης για περιοδικό.



Η τραγουδίστρια ανέφερε στη συνέντευξή της ότι ένιωσε να την κυνηγά ένα UFO, ενώ οδηγούσε στη Νότια Καλιφόρνια.

Ωστόσο, προσέθεσε, ότι δεν είναι σίγουρη, γιατί έμοιαζε με το κέρινο ομοίωμα που είχε αγοράσει και βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

«Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις είναι να το παρομοιάσεις με ιπτάμενο σύννεφο, που μπροστά του είχε κάτι σαν όχημα με λαμπερό κίτρινο φως. Το είδαμε να πετάει. Ήμασταν στον δρόμο και σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα να κοιτάξουν», είπε περιγράφοντας την εμπειρία που είχε ενώ οδηγούσε παρέα με έναν φίλο της.



Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε παρενέργειες από «χόρτο» που προμηθεύτηκε από ένα «τύπο» σε φορτηγάκι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου