Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ινδία - Σοκαριστικό βίντεο: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του και πήγε ο ίδιος το κεφάλι στην αστυνομία

Ο έξαλλος σύζυγος αποκεφαλίσε τη γυναίκα του, επειδή πίστευε ότι τον απατούσε - Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες

Κτηνωδία στην Ινδία, καθώς ένας άντρας έκοψε το κεφάλι της γυναίκας του, όταμ διαπίστωσε πως τον έχει απατήσει και στη συνέχεια το μετέφερε σε αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Ο Chinnar Yadav ξεκίνησε να καβγαδίζει έντονα με τη σύζυγό του, Vimla, το πρωί της Παρασκευής, στην πολιτεία Ούταρ Πράντες, στα βόρεια της χώρας.

Μάλιστα, στο τρομακτικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει τον δράστη να περπατά ατάραχος κατά μήκος ενός δρόμου και να μεταφέρει το κομμένο κεφάλι, ενώ οι περαστικοί τον παρακολουθούν αποσβολωμένοι.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Yadav τραυμάτισε, επίσης, έναν γείτονά του, που κατηγόρησε πως διατηρούσε παράνομη σχέση με τη γυναίκα του.

Τον Φεβρουάριο, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην ίδια ινδική πολιτεία, όταν ο 30χρονος Akhilesh Rawat, αποκεφάκισε την 26χρονη σύζυγό του, μετά από έντονη διαφωνία και στη συνέχεια περιέφερε το κεφάλι της στο δρόμο τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου