Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Προφυλακίστηκαν οι συλληφθέντες για σωρεία κλοπών στα Μέγαρα

Προφυλακίστηκαν οι συλληφθέντες για σωρεία κλοπών στα Μέγαρα

Προφυλακίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι δύο που συνελήφθησαν για σωρεία κλοπών στα Μέγαρα.

Τα δύο άτομα, ηλικίας 24 και 26 ετών, κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, ο 24χρονος κατηγορείται και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ο 26χρονος και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Oι προφυλακισθέντες εντοπίσθηκαν έπειτα από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση από δυνάμεις του τμήματος Aσφαλείας Μεγαρέων, του αστυνομικού τμήματος Μεγαρέων και της ΟΠΚΕ στην περιοχή Βλυχό Μέγαρων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους δράστες που αναζητούνται, τουλάχιστον από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, είχαν συστήσει συμμορία που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες, αποθήκες αλλά και οχημάτων.

Από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, πλήθος, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κοσμημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεφωνικών συσκευών, ειδών ρουχισμού και αυτοκίνητο. Σημειώνεται, ότι από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δέκα περιπτώσεις κλοπών στα Μέγαρα Αττικής.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου