Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Τσακαλώτος κατά Πολάκη: Δεν γονατίσαμε εμείς τη μεσαία τάξη - Η ΝΔ δεν θα πέσει σαν ώριμο φρούτο

Απορρίπτει τις μομφές ότι η νέα εσωκομματική τάση «ομπρέλα» όπου εντάχθηκε, προσπαθεί να βάλει «φρένο» στις επιδιώξεις της ηγεσίας

Δεν γονατίσαμε εμείς τη μεσαία τάξη, δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας στην ουσία στις αναφορές του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας στο capital.gr, απορρίπτει τις μομφές ότι η νέα εσωκομματική τάση «ομπρέλα» όπου εντάχθηκε, προσπαθεί να βάλει «φρένο» στις επιδιώξεις της ηγεσίας.

«Όχι» απαντά και στην ερώτηση για το εάν ισχύουν τα σενάρια που φέρουν την «ομπρέλα» να βολιδοσκοπεί ήδη πιθανούς διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας επί της ουσίας την κούρσα της διαδοχής.
Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ότι χωρίς να δαπανηθεί όλο το «μαξιλάρι», η κυβέρνηση μπορούσε να βρει δημοσιονομικό χώρο για μεγαλύτερη στήριξη των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αμφισβητώντας ότι αποτελεί λύση ο δανεισμός ή η αναστολή πληρωμών.

Η προγραμματική δουλειά και η «Αριστερά» είναι για τον ίδιο η απάντηση που αναζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τις χαμηλές δημοσκοπικές του επιδόσεις καθώς στέκεται απέναντι στη στρατηγική του «ώριμου φρούτου». Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει «αισιόδοξος ότι μια Αριστερά που έχει την αυτοπεποίθηση να συζητά, να διαβουλεύεται, να παρεμβαίνει, να μη φοβάται την Κοινωνία, έχει τα αυτιά της ανοιχτά, μπορεί να αλλάξει το κλίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου