Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάγος» ΚΑΙ ΚΑΛΑ στα 17 στελέχη του για τη δήλωση υπέρ «δικαιωμάτων» Κουφοντίνα

 Ο ΣΥΡΙΖΑ  υπογραμμίζει ότι «ο νόμος ισχύει για όλους»  , μετά την ανακοίνωση της ΝΔ που κατηγόρησε στελέχη της Κουμουνδούρου για υπεράσπιση του Δημήτρη Κουφοντίνα. Θέση απέναντι στη δήλωση των 15 πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δύο στελεχών της κομματικής Νεολαίας της, με την οποία εγκαλούν την κυβέρνηση αναφορικά με την μεταχείριση του Δημήτρη Κουφοντίνα ως κρατούμενου πήρε η Κουμουνδούρου, σηκώνοντας το γάντι της ΝΔ. Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει: «Η τρομοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία. Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου ο νόμος ισχύει για όλους».

Την ίδια ώρα, πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου εξηγούσαν πως πρόκειται για «προσωπικές απόψεις» των 15 στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και των δύο στελεχών της Νεολαίας του κόμματος, υπογραμμίζοντας παράλληλα τις αποστάσεις που χωρίζουν τα υψηλά κλιμάκια της Κουμουνδούρου από την πρωτοβουλία των 17 συνολικά στελεχών για την κοινή δήλωσή τους ως προς τα «δικαιώματα Κουφοντίνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου