Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αλλοδαπός ο δράστης της αιματηρής ληστείας στον Άγιο Παντελήμονα... Με τραύμα στο πόδι ο Έλληνας που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη..

Ένας πελάτης τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ειδικότερα, στις 20:20 άγνωστος αλλοδαπός εισήλθε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Μιχαήλ Βόδα και Ολυμπίας, και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο.
 Κατά την διαφυγή του ένας πελάτης του καταστήματος προσπάθησε να τον εμποδίσει αλλά ο δράστης τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου