Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΩΤΟ-Τι δεν θα διαβάσετε στο ΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Μπαγκς Μπάνυ


Στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του Βαξεβάνη, Ντοκουμέντο, ή στη βοθροσελίδα του θα διαβάσετε αυτό...



... αλλά δεν θα διαβάσετε αυτό....


Για να το διαβάσετε κι αυτό πρέπει να πάτε στις μέσα σελίδες όπου και ο ίδιος αναγκάζεται να γράψει ότι ήταν δικηγόρος του μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 και τότε παραιτήθηκε με εξώδικο, ενώ αργότερα κατέθεσε εναντίον του Φλώρου... φυσικά πάλι ο Βαξεβάνης δεν γράφει ότι ο Δημητριάδης κατέθεσε εναντίον του Φλώρου αλλά το αφήνει φλου γράφοντας ότι "κλήθηκε να καταθέσει"... σαν τι κλήθηκε ρε καραγκιόζη; Σας κατηγορούμενος που τον παρουσιάζεις στο πρωτοσέλιδό σου ή σαν "μάρτυρας κατηγορίας" εναντίον του Φλώρου;

Διαβάστε και τι έγραψε χθες στη βοθροσελίδα του...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ανιψιός και σύμβουλος του Μητσοτάκη άνθρωπος της οικογένειας Φλώρου



Ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμβουλός του, Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης, είναι δικηγόρος της εταιρείας Energa της οικογένειας Φλώρου.

Ο γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη (γιατί περί αυτού πρόκειται) έχει καταθέσει στον ανακριτή της υπόθεσης Energa Σπύρο Γεωργουλέα ότι έως το 2012 συνεργάστηκε με την Energa στα πλαίσια της δικηγορικής του ιδιότητας.

Όπως προκύπτει από την κατάθεση του ήταν αυτός που είχε εμπλοκή στη δημιουργία των offshore εταιρειών.

Όπως αποκαλύπτει το Documento της Κυριακής ο ανιψιός του Μητσοτάκη παρείχε υπηρεσίες στην οικογένεια Φλώρου και οι σχέσεις του δεν αφορούσαν μόνο παροχή νομικών υπηρεσιών.

Όταν ο Δημητριάδης καλείται από τον ανακριτή για την σχέση του με την Energa και την οικογένεια Φλώρου προσλαμβάνεται στο υπουργικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ήταν τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα φρόντισε να άρει το ασυμβίβαστο του συμβούλου και δικηγόρου εταιρειών ψηφίζοντας σχετική φωτογραφική διάταξη. Όλες οι λεπτομέρειες για τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη αποκλειστικά με την οικογένεια Φλώρου στο Documento της Κυριακής.

Δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μετά την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτω από τη γενική κατακραυγή πόσταρε στο Twitter πως:

«Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει πώς επί των ημερών της, οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές. Το κράτος Δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις».


Παράλληλα βέβαια απέφυγε να αναφερθεί στο όνομα Φλώρου με τον οποίο σχετίζεται άμεσα ο ανιψιός του.



Ενδεικτικό είναι, μεταξύ πολλών άλλων ενδιαφερόντων που αναφέρει στην κατάθεσή του, το σημείο στο οποίο για να δικαιολογήσει την εμπλοκή του στην ίδρυση των offshore, υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα για τις έκνομες δραστηριότητες του Φλώρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κατά το χρόνο που έλαβα τις προαναφερόμενες εντολές από τον Άρη Φλώρο δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε υποψιάστηκα ότι πιθανόν να τελούνται παράνομες πράξεις και τούτο διότι έλαβα τις σχετικές εντολές παράλληλα με την τρέχουσα διαχείριση των λοιπών υποθέσεων του ομίλου και χωρίς να έχω χρόνο να τις αξιολογήσω. Άλλωστε, πέραν του ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν είχαν κάποιο ορατό πρόβλημα την εποχή εκείνη, δεν υπήρχε κάποιο άλλο φανερά ύποπτο σημείο στη σχετική διαδικασία, δεδομένου ότι αναμιγνύονταν μεγάλες τράπεζες διεθνούς κύρους (EFG, HSBC). Ο Alan Cable είναι γνωστός σε δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με ναυτιλιακές υποθέσεις, ενώ είναι συνήθης η ίδρυση εξωχώριων εταιρειών σε τέτοιου είδους συναλλαγές για φορολογικούς λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου