Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Φρίκη στη Μεσόγειο: 16χρονη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε μετανάστες

 Τραγικό θάνατο βρήκε μια 16χρονη που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε μετανάστες, μπροστά στα μάτια της μητέρα της

Ένα έφηβο κορίτσι από το Ιράν βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από συμπατριώτη της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της για μετανάστευση προς στη Μεσόγειο.

Εν συνεχεία, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε με τον δράστη να επιβιώνει από το ναυάγιο που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς στα ανοιχτά της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι επιζώντες ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας πραγματοποίησε τη φρικτή αυτή πράξη αφού είδε τη σύζυγό του και την κόρη του να πνίγονται, «εκτονώνοντας» την οργή του στο αβοήθητο 16χρονο κορίτσι.

Η έφηβη βιάστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας της από τον 27χρονο άνδρα και το ιστιοφόρο βυθίστηκε, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων AGI επικαλούμενο αστυνομική έρευνα. 

Έκτοτε, ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας.

Η μητέρα της κοπέλας, σύμφωνα με την Daily Mail, επέζησε της του ναυαγίου και ανέφερε τον φόνο της κόρης της στην αστυνομία.

Μόνο δώδεκα άνθρωποι διασώθηκαν από το πλοίο, το οποίο οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι μετέφερε περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων περισσότερα από δώδεκα παιδιά.

Ένας από τους επιζώντες πέθανε αργότερα και περισσότερες από τις μισές σορούς έχουν ανασυρθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου