Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Γνωρίστε την Ζαχβα Αραφατ . Αξιζει δισεκατομμυρια

 


Εχει ιδιοκτητα ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα στο Λονδινο . Μεχρι και δρομο εχει με τ' ονομα της αφου της ανηκουν ΟΛΑ τα κτηρια κι απο τις δυο πλευρες.
Εχει πολυτελεις κατοικιες στο Παρισι και σ' ολη τη Γαλλια .
Εχει ακινητα στη Μαλτα .
Εχει πολυψηφιους λογαριασμους σε Ελβετικες τραπεζες .
Που τα βρηκε ολα αυτα ; Ειναι τα κλοπιμαια του μπαμπακα της , κορυφαιου τρομοκρατη και ηγετη της PLO . Του Γιασερ Αραφατ .
Ο Αραφατ δεν ηταν καν Παλαιστινιος. Το ονομα του ηταν Μοχαμεντ Αμπντελ Ραχμαν Αμπντελ Ραουφ αλ-Κουντβα αλ-Χουσεϊνι και ηταν ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ τρομοκρατης γεννημενος στο Καϊρο, οπου και "δημιουργησε" την Παλαιστινιακη του ταυτοτητα το 1964.
Εκλεψε δισεκατομμυρια, για να ζει σημερα η κορη του βασιλικώτατα .
Αυτος ηταν και ο λογος που ο Γιασερ Αραφατ απερριψε επανειλημμενα προτασεις για δημιουργια Παλαιστινιακου κρατους.
Γιατι θα εχανε τις ανθρωπιστικες χρηματοδοτησεις.
Απατη διεθνους επιπεδου.
Αυτο που οι φιλοπαλαιστινιοι δεν ξερουν ή δεν θελουν να αποδεχτουν, ειναι οτι ο Αραφατ κι οι αλλοι "ηγετες" σαν κι αυτον, εκλεβαν το χρημα του Παλαιστινιακου λαου και ζουσαν πλουσιοπαροχα στην Ευρωπη ή στο Κατάρ, την ωρα που ο Παλαιστινιακος λαος ζουσε μεσα στην εξαθλιωση.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Αραφατ κι οι ομοιοι του κακοποιουσαν και κατακλεβαν τον Παλαιστινιακο λαο και τον γεμιζαν μισος πειθοντας τον οτι για ολα του τα δεινα φταιει το Ισραηλ κι οι μισητοι Εβραιοι.
Σατανικο σχεδιο; Σιγουρα....
Αφιερωμενο εξαιρετικα στους χρησίμους ηλίθιους "Φρηπλαστελαϊν" κουμμουνους .
ΛΕΦΤΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...😎😎😎😎😏😏😏😏🤔🤔🤔🤔🤨🤨🤨🤨🤫🤫🤫🤫🫢🫢🫢🫢😠😠😠😠😤😤😤😤😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬(Μαν.Καλογεράκης)
ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:Για ρωτήστε την μηπως ψάχνει γαμπρό;;;; Λίγο σιτεμένος βέβαια αλλά την δουλεια του την κάνει! 🙂 απο ΚΔ
Λιγότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου