Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στάση πληρωμών από τους εστιάτορες λόγο αύξησης του ΦΠΑ από το 13% στο 23%

Με στάση πληρωμών προς το Δημόσιο απαντούν οι εστιάτορες στην κυβερνητική απόφαση για μετάταξη επιχειρήσεων εστίασης στον ΦΠΑ 23% που τίθεται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη. «Δεν αντέχουμε άλλο. Ο κόσμος έχει ήδη χαθεί από τα μαγαζιά. Έτσι κι αλλιώς έχουμε αδυναμία να πληρώσουμε τους φόρους» είπε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γ.Τσάκος.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση στηλιτεύει τη φοροδιαφυγή, αλλά υπόσχεται μείωση συντελεστών.

Μιλώντας στον Real FM o υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι είναι πρόθυμος να μειώσει τους συντελεστές ΦΠΑ στην εστίαση, στο πλαίσιο του εθνικού φορολογικού συστήματος, αρκεί να μην υπάρχει φοροδιαφυγή και να εφαρμοστούν απλές λύσεις για την καταβολή του ΦΠΑ.


VOLCANO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου