Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ένας κακός Παναθηναϊκός, μία μέτρια ΑΕΚ και ένα άριστος ΠΑΟΚ

Το «τριφύλλι» μαράθηκε στο Τελ Αβίβ, ενώ οι δύο «δικέφαλοι» φτερουγίζουν και «βλέπουν» ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ναυάγιο του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ και η βαριά συντριβή (3-0) από τη Μακάμπι πιθανόν να σηματοδοτήσουν θεαματικές εξελίξεις στους «πράσινους» σε όλα τα επίπεδα. Στο ΟΑΚΑ, ο Χοσέ Κάρλος λύτρωσε στο 87' την ΑΕΚ (1-0 τη Ντινάμο Τυφλίδας), ενώ στην Τούμπα Αθανασιάδης (15') και Λίνο (55') υπέγραψαν το καθαρό 2-0 επί της ουκρανικής Καρπάτι Λβιβ.
Στο Ισραήλ, στο γήπεδο που έχουν χάσει και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν, δεν τα κατάφερε ούτε ο Παναθηναϊκός. Πολύ κακός, εντελώς ανέτοιμος, με τραγική αμυντική λειτουργία και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να ανατρέψει το 3-0 (60' Κονάτε, 67' πέν., 90' Ατάρ) της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς της Αθήνας, που είναι την επόμενη Πέμπτη (25/8). Πλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά από μήνα Αύγουστο είναι πολύ πιθανό.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της κόντρα στη Ντινάμο Τυφλίδας, εμφανίστηκε ανέτοιμη, όμως λυτρώθηκε με το γκολ του Χοσέ Κάρλος στο 87' και πήρε τη νίκη με 1-0, που της δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Γεωργία. Η «Ένωση» μπροστά σε 13.000 κόσμο σημείωσε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή ο Τραϊανός Δέλλας, που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από τον αγωνιστική χώρο.


Στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Καρπάτι Λβιβ πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ουκρανοί ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτύρονται σωστά για ένα πέναλτι κι ένα ακυρωθέν γκολ, ενώ έχασαν και ορισμένες πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν. Τελικά, όμως, ο «δικέφαλος» ήταν αυτός που είχε την ουσία και έφτασε στην επικράτηση με τα γκολ του Αθανασιάδη (15') και Λίνο (55').



http://www.dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου