Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τα ’βαλε και με τον Σαμαρά ο Χάρρυ Κλυνν

Είναι γνωστό ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Χάρρυ Κλυνν, περνά «γενεές δεκατέσσερις» τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ Όμως μετά την χθεσινή συναίνεση στο νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου, ο ταλαντούχος δημιουργός έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter
«Αντώνη Σαμαρά, η κατάρρευση του Καραμανλή και της ΝΔ ουσιαστικά άρχισε με τα τερτίπια της Μαριέττας Γιαννάκου σε σχέση με εκείνο το σχολικό βιβλίο ιστορίας «περί συνωστισμού» της κυρίας Ρεπούση. Το κατ΄αρχήν «ναι» στο νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου ήταν δική σου επιλογή ή σας ξέφυγε, που δεν το πιστεύω για ένα κόμμα με «σιδερένια γραμμή»… Θα μου πεις όλα παίζουν στην πολιτική. Συμφωνώ, τελικά, όλα παίζουν… Και η «συναίνεση» και η «κωλοτούμπα»…»


http://spnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου