Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Ζ...Συνέλαβαν Πακιστανό που απήγαγε και τεμάχιζε συμπατριώτες του


Ο Πακιστανός είχε κάνει αρκετές απαγωγές ομοεθνών του ζητώντας λύτρα από τους συγγενείς τους που διέμεναν στο Πακιστάν.Την τελευταία φορά είχε τεμαχίσει το θύμα του. Ο αδερφός του θύματος είχε έρθει στην Αθήνα και έψαχνε να βρει τον δράστη για να εκδικηθεί την αποτρόπαια δολοφονία. Άντρες της ομάδα Ζ είδαν τον αδερφό του θύματος να κυνηγάει τον δράστη στο Μοναστηράκι και παρενέβησαν.
Μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν και τους δυο Πακιστανούς.Οι άντρες της ομάδας Ζ έμειναν έκπληκτοι από το το "λαυράκι" που είχαν στα χέρια τους.Όπως ενημερώθηκαν η αστυνομία έψαχνε 2 μήνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.
Ο δράστης οδηγήθηκε στην ασφάλεια όπου και ομολόγησε τις εγκληματικές πράξεις του.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς του είχαν απαγάγει το θύμα και ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του. Ενώ, στη συνέχεια, δολοφόνησαν το θύμα, διαμελίζοντάς το.


Αστυνομικοί είχαν βρει στις 4 Ιανουαρίου το κεφάλι και κάτω άκρα του άτυχου Πακιστανού στο ΧΥΤΑ στα Α. Λιόσια και το υπόλοιπο σώμα βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους.


Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 13ου τακτικού ανακριτή Αθηνών για «αρπαγή», «εκβίαση» και «ανθρωποκτονία από πρόθεση».


Συγκατηγορούμενοι του συλληφθέντα είναι ακόμη δύο ομοεθνείς του, ένας εκ των οποίων είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλα αδικήματα, τη συνενοχή του οποίου ομολόγησε ο 34χρονος, ενώ ο τρίτος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.


Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου