Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Έχουμε και εθνική ομάδα ερασιτεχνών ψαράδων!

Στη χώρα μας υπάρχει εθνική ομάδα ερασιτενών ψαράδων, που μάλιστα θα πάρει μέρος στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας (Ιταλία, 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου). Η παράκτια αλιεία είναι μόνο ένα από τα τέσσερα αγωνίσματα, από τα περίπου εικοσιπέντε που θα γίνουν συνολικά, στα οποία οι Έλληνες ερασιτέχνες ψαράδες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.
Τα άλλα τρία είναι η συρτή από κινούμενο σκάφος, όπου οι ψαράδες βρίσκονται σε βάρκα και κυνηγούν μεγαλύτερου μεγέθους ψάρια, το ψάρεμα κυπρίνου που γίνεται σε γλυκό νερό και οι βολές θαλασσίων βαρών. Το τελευταίο δεν γίνεται ούτε σε θαλάσσιο ούτε σε γλυκό νερό, αλλά σε…χωράφι. «Οι συμμετέχοντες ανταγωνίζονται στο ποιος θα καταφέρει να στείλει την πετονιά με τα βαρίδια μακρύτερα. Αυτό απαιτεί τόσο δύναμη όσο και τεχνική που μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη των ακοντιστών και των σφυροβόλων. Οι κορυφαίοι αθλητές κάνουν βολές που αγγίζουν ακόμα και τα 250 μέτρα», λέει ο κ. Ανδρέας Σωτηρόπουλος, που είναι ο παλαιότερος ρέκτης του συγκεκριμένου σπορ στην Ελλάδα.


http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου