Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο: Κούρδος με το έτσι θέλω κατέλαβε εξοχικό για 5 χρόνια!..Διαβάστε τι είπε στο δικαστήριο..


Ο λόγος για έναν Κούρδο που με το "έτσι θέλω" έμενε στην εξοχική κατοικία γνωστών Ηρακλειωτών για μια πενταετία!

Και σα να μην έφτανε η κατάληψη, ο δράστης απειλούσε και έβριζε την οικογένεια αρνούμενος να απομακρυνθεί.


Η υπόθεση του αλλοδαπού "καταληψία" όπως γράφει το cretalive.gr έφτασε στα δικαστήρια μετά από προσπάθειες πολλών ετών των νομίμων ιδιοκτητών να απομακρύνουν τον άνθρωπο αυτό από το ίδιο τους το σπίτι.

Ο Κούρδος κατά την απολογία του στο Αυτόφωρουποστήριξε ότι έμενε στο σπίτι γιατί δεν είχε που αλλού να μείνει, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε κάνει καμία συμφωνία με τους ιδιοκτήτες.


Το δικαστήριο τον καταδίκασε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και του επέβαλε την "εξοντωτική" ποινή των τεσσάρων μηνών και αφέθηκε ελεύθερος να πάει σε άλλη εξοχική κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου