Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ο Βενιζέλος κρατάει τους Αφγανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ως εξυπηρέτηση στους Αμερικάνους!


Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Αυτό ακριβώς είπε στον Πρέσβη της Αμερικής, τον Νοέμβριο του 2009, ο σημερινός υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε συζήτηση που είχαν σχετικά με τις ελληνικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η παρουσία των Αφγανών λαθρομεταναστών στην χώρα μας, αποτελεί μια έμμεση αλλά "σημαντική" βοήθεια για τους Αμερικάνους στο Αφγανιστάν.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο  elkosmos.gr ότι οι Έλληνες είμαστε τα αναλώσιμα πειραματόζωα των Αμερικανών με τις ευλογίες τις πιο άθλιας κυβέρνησης που έχει περάσει ποτέ στα χρονικά αυτού του τόπου..
Πού να ήξεραν οι άμοιροι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και  ο Μανώλης Καντάρης που δολοφονήθηκε από Αφγανούς κακοποιούς έξω από το σπίτι του, ότι "συνεισέφεραν" στον διεθνή πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με αυτόν τον τόπο.
Είναι σαφές ότι εάν αυτή η οπτική γωνία κυριαρχεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου, οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών, αλλά και λιμανιών όπως η Πάτρα και η Ηγουμενίτσα, θυσιάζονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ... διεθνείς σχέσεις και να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τους Αμερικανούς.
Γι' αυτό μας λένε "δεν μπορούμε να τους διώξουμε" και "το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό" και όλες τις υπόλοιπες βλακείς. Η χώρα μας, με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε χωματερή των επιχειρήσεων των Αμερικάνων στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου