Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εξωγήινος πολιτισμός ανάγκασε τους Αμερικάνους να εγκαταλείψουν την Σελήνη και οι φόβοι της ΝΑΣΑ

Αν ρίξουμε μια ματιά στον Πλανήτη μας από την εξωτερική πλευρά, οι αλλαγές στην γήινη ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν την ανθρωπότητα ως ένα πολιτισμό που έχει βγει εκτός ελέγχου. Οι εξωγήινοι, αν υπάρχουν, λένε οι επιστήμονες, είναι λογικό να πιστεύουν ότι, ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι επικίνδυνος για τους άλλους. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει πολύ πιθανόν οι εξωγήινοι να προκαλέσουν ένα προληπτικό χτύπημα στον πλανήτη μας μήπως και μας....
αφυπνίσουν. Αυτή είναι μόνο μια θεωρία για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού που έχουν ερευνητές της NASA που ίσος δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Ο Shawn Domagal-Goldman και μια ομάδα επιστημόνων έκανε μια λίστα με θεωρητικά πιθανές καταστάσεις που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε την τακτική επικοινωνίας με τους επισκέπτες από εξωγήινους πολιτισμούς που πιθανόν να μας επισκεφθούν. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι εξωγήινοι θα θελήσουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους ανθρώπους ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα μας όπως η πείνα, η φτώχεια και οι ασθένειες. Ωστόσο, αυτό το σενάριο είναι το πιο καλό που μπορεί να συμβεί.
Το πρώτο πλήγμα κατά των εξωγήινων πολιτισμών έγινε από τους ανθρώπους, μετά τις αποστολές Apollon όταν και οι στρατηγοί των ΗΠΑ βομβάρδισαν με τακτικά πυρηνικά κτιριακές εγκαταστάσεις στην Σελήνη που περιγράφει και ο ίδιος ο Armstrong μετά την προσσελήνωση του.
Ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, το RTR προέβαλε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για Αμερικάνους αστροναύτες οι οποίοι φέρετε να ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Το ντοκιμαντέρ είχε ως αναλυτές, τον Βλαντιμίρ Azhazha και τον αστρονόμο Yevgehy Arsyukhin.
Είναι κοινό μυστικό από τον τρόπο που οι ταινίες καταδεικνύουν την προσγείωση της Αμερικανικής αποστολής και τον Neil Armstrong να περπατά στην επιφάνεια της Σελήνης, ότι κάτι θέλουν να κρύψουν. Επιπλέον, τα αρχεία που λένε για την υγεία των αστροναυτών κατά την διάρκεια της πτήσεις και του περιπάτου στην Σελήνη όπως και 700 περίπου μηνύματα που στάλθηκαν, εξαφανίστηκαν !
Οι Ρώσοι αναλυτές αναφέρουν ότι κατά την τελική φάση της προσσελήνωσης το Αμερικανικό διαστημόπλοιο παρακολουθούταν στενά από άλλα ιπτάμενα αντικείμενα.


http://nyxtobaths.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Βεβαια και ο γηινος πολιτισμος είναι επικίνδυνος για τα Α.Τ.Ι.Α, όπως και για την Ελλαδα αν βγουν οι Συριζαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή