Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τα 5 καλύτερα σνακ κάτω των 80 θερμίδων

ΣύνδεσμοςΠέντε απλά και εύκολα σνακ που είναι ικανά να σας γεμίσουν ενέργεια και σίγουρα θα φροντίσουν το σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Το να ακολουθεί κανείς μια υγιεινή διατροφή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά όταν με τους ρυθμούς της δουλειάς και το καθημερινό τρέξιμο η τήρηση ενός σωστού διατροφικού προγράμματος φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας...

Παρ' όλα αυτά, και με πρωταρχική προϋπόθεση οτι θα φροντίσετε να τρώτε τα 3 βασικά γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, κάθε μέρα και βάσει των θρεπτικών στοιχείων και ποσοτήτων που χρειάζεται ο οργανισμός, εμείς θα σας προτείνουμε 5 εκπληκτικά σνακ που μπορείτε να τρώτε μεταξύ των γευμάτων και να γεμίζετε το σώμα σας με ενέργεια και δύναμη. Επιπροσθέτως σας λέμε ότι αυτά τα σνακ δεν περιέχουν περισσότερες από 80 θερμίδες και είναι ιδανικά για να σας κρατήσουν χορτάτες μέχρι το επόμενο γεύμα.

Σημειώστε λοιπόν:

· 85γρ. γιαούρτι με ¼ κούπας κομματάκια μάνγκο και 2κ.γ. σπόρια ροδιού για γαρνίρισμα: 78 θερμίδες
· 2κ.σ. καραμελωμένα φιστίκια κάσιους: 75 θερμίδες
· 1 smoothie φράουλας με προβιοτικά και χωρίς λιπαρά: 60 θερμίδες
· 18 jelly belly beans, διαφόρων ειδών και γεύσεων: 72 θερμίδες
· 1κ.σ. αποξηραμένα τσιπς μπανάνας με 1/3 κούπας νιφάδες δημητριακών με σοκολάτα: 70 θερμίδες

Κάντε κλικ εδώ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου