Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Σημερα η πολη της θηβας ειχε την τιμη να βρεθει ο Αρχαιολογος κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ και για οσα εμποδια του εχουν βαλει ωστε να μην βγει ακομα στο φως.εξηγησε καθαρα και σε ολους την ανακαλυψη που εκανε πριν 38 χρονια.ειπε το τι ειδε μεσα στην πυραμιδα (του αμφειου και ζηθων). μιλησε καθαρα και ειπε εδω ειναι η αρχαιοτερη πυραμιδα του κοσμου.και οτι μετα την....
ανακαλυψη του τον μετεθεσαν ξαφνικα.με χαρα ειδα κοσμο απο 5 εως 80 ετων να δειχνουν και να θελουν να μαθουν τι υπαρχει μεσα στην πυραμιδα.με χαρα ειδα αντιδημαρχο της θηβας να ειναι παρον και επιτελους να δειχνουν ενδιαφερον.λυπηρο ηταν οτι ενω το ηξεραν ολοι δεν παρευρεθηκαν οι τοπικοι 4 βουλευτες αλλα και ο δημαρχος και ο περιφερειαρχης. θα ειχαν πιο σημαντικα πραγματα να κανουν..... αισθηση προκαλεσε οτι δεν βρεθηκε ουτε ενας που να πει στον αρχαιολογο οτι εχει αδικο....εξηγησε οτι οι μελετες που εχει κανει σε διεθνη επιπεδο τις εχουν δεχθει ολες..... Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ............


thiva-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου